Προϊόντα

Τσιγάρο
Από τον Ιούνιο του 2013 η MAMA PRODUCTS Α.Ε. είναι αποκλειστικός διανομέας των σημάτων της Philip Morris International – ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ


 

 

Πούρο
Η αγάπη για τον καπνό, η γνώση και η εμπειρία 68 χρόνων καθώς και η αναγνώριση των ιδιαίτερων απαιτήσεων των καπνιστών πούρου, βοήθησαν την εταιρία ΜΑΜΑ PRODUCTS A.E. να ερευνήσει, να συλλέξει και να είναι σε θέση να παρουσιάσει έναν πλούσιο εξειδικευμένο κατάλογο βιομηχανικών και χειροποίητων πούρων από όλο τον κόσμο. Σπάνια αρώματα και γεύσεις από χαρμάνια που ικανοποιούν τους λάτρεις του είδους, σε ιδανικές συνθήκες συντήρησης υψηλής τεχνολογίας. Εξίσου άρτιος είναι και ο κατάλογος υγραντήρων που προσφέρει η εταιρία για την καλύτερη συντήρηση των χειροποίητων πούρων στα Σημεία Λιανικής Πώλησης.
 

 

Αναψυκτικά / Ποτά
Το αξιόπιστο δίκτυο διανομών της MAMA PRODUCTS Α.Ε. συνεργάζεται με τις σημαντικότερες εταιρίες εμφιαλώσης νερού, αναψυκτικών, energy drinks, με ελληνικές και ξένες ζυθοποιίες καθώς και με οινοπαραγωγούς και διεθνή brand names οινοπνευματωδών ποτών, καλύπτοντας στο μέγιστο τις ανάγκες των σημείων λιανικής πώλησης όλο το χρόνο.


Εισιτήρια Αστικών Συγκοινωνιών
Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης συνεχίζει για 8η συνεχή χρονιά να εμπιστεύεται το Δίκτυο της MAMA PRODUCTS A.E. για τη διανομή του ακυρωτικού εισιτηρίου στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.


 

Τρόφιμα
Στο χώρο του τροφίμου η MAMA PRODUCTS Α.Ε. διευρύνει καθημερινά το ονοματολόγιο των διακινούμενων προϊόντων για την πληρέστερη τροφοδοσία καταστημάτων λιανικής πώλησης όπως περίπτερα, καταστήματα ψιλικών, παντοπωλεία, βενζινάδικα, σούπερ μάρκετ, αναψυκτήρια / coffee shops.

 

Κάρτες Κινητής Τηλεφωνίας
Η εταιρεία συνεργάζεται με όλους τους πάροχους κινητής τηλεφωνίας και διανέμει πακέτα σύνδεσης και κάρτες αγοράς χρόνου ομιλίας. Μέσω της τοποθέτησης τερματικών στα Σημεία Λιανικής πώλησης καθίσταται ταυτόχρονα δυνατή και η πώληση άυλου χρόνου ομιλίας.

 

Είδη νοικοκυριού
Επιλεγμένα απορρυπαντικά, είδη προσωπικής υγιεινής, βοηθητικά προϊόντα κουζίνας και μπάνιου, χαρτικά και ψιλικά συμπληρώνουν τον ολοκληρωμένο κατάλογο διακινούμενων ειδών της εταιρείας.

  Εποχιακά Προϊόντα
Τόσο η πόλη της Θεσσαλονίκης όσο και η περιφέρειά της αποκτούν ολοένα και περισσότερους επισκέπτες. Οι τοπικές παραδόσεις, ο Βυζαντινός Πολιτισμός και οι θάλασσες της Μακεδονίας διαμορφώνουν όλο το χρόνο την ανάγκη για εποχιακά προϊόντα. Η MAMA PRODUCTS Α.Ε. με ευελιξία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των συνεργατών της κάθε εποχή.